Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

چرا باید حضور برخی نامزدهای مثل خروس جنگی موجب پرشوری انتخابات شود؟

این سخنران مذهبی با اشاره به اینکه تمام افرادی که در انتخابات خوب عمل می‌کنند احساس مسئولیت کافی را دارند و خوب بار آورده شده‌اند، گفت: جلسه امروز از سر احساس مسئولیت برگزار شده است و حاضران نیز به همین دلیل حضور پیدا کردند تا گفتگو کنند تا چه کنش و عملی در انتخابات داشته باشند. اگر افراد جامعه نسبت به خود و اطرافیان احساس مسئولیت داشته باشند، انتخابات خوبی را شاهد خواهیم بود. این روزها برخی می‌گویند که فلان نامزدها رد صلاحیت شده‌اند، بنابراین مشارکت کم می‌شود، در صورتی که چرا باید حضور برخی نامزدها که مثل خروس جنگی به نامزدهای دیگر می‌پریدند و به یکدیگر بی‌ادبی می‌کردند، موجب رونق انتخابات شود. امروز افرادی در معرض رأی مردم قرار گرفته‌اند که می‌توانند مثل آدم برنامه‌های خود را به مردم ارائه کنند و اهداف خود را تبیین کرده و سطح اگاهی مردم را برای حضور در انتخابات و رأی صحیح بالا ببرند.

وی افزود: زمانی که شما بنا دارید برای فرزند خود مدرسه‌ای انتخاب کنید، آیا لازم است مدیران مدارس مانند نامزدهای دوره‌های قبل انتخابات به یکدیگر توهین کنند تا شما یکی را انتخاب کنید؟ یا اینکه باید بسیار آرام برنامه‌های خود را برای دانش‌آموزان ارائه کنند تا مدرسه را انتخاب کنید. البته مدیران مدارس به قدری فرهیخته هستند که اگر درباره مدرسه‌ای دیگر هم از آنها سوال کنید نفی و رد نمی‌کنند و با راهنمایی لازم شما را به سمت انتخاب صحیح هدایت می‌کنند.

پناهیان گفت: در کشور عقب افتاده‌ای مانند آمریکا، برای پرشور شدن انتخابات نیازمند رویکردهای هیجانی هستند، بنابراین افرادی مثل بایدن و ترامپ هرچه از دهانشان درمی‌آید بهم می‌گویند. البته در اثر آن سیاست‌مدارانی هم روی کار می‌آیند که میلیون‌ها نفر را می‌کشند. برخی تلاش دارند در ایران نیز این رویکردها جابیفتد اما ما نیازی نداریم چون مردم احساس مسئولیت نسبت به جامعه خود دارند.

درگیری کاندیداهای سبزوار با رئیس هیأت نظارت

روابط عمومی دفتر نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی و رئیس هیأت نظارت بر انتخابات با انتشار نامه‌ای ادعای درگیری یکی از کاندیداهای شورای شهر سبزوار را با این نماینده کذب محض خواند.پس از ادعای قربانعلی کلمیشی رئیس سابق شورای شهر سبزوار و نامزد انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی در فضای مجازی مبنی بر حضورش برای پیگیری رد صلاحیتش در دفتر هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات در تهران و طرح صحبت‌های رد و بدل شده‌اش با نماینده مردم سبزوار، روابط عمومی دفتر علی‌اصغر عنابستانی امروز با انتشار نامه‌ای ضمن کذب محض خواندن مطالب منتشر شده از طرف این کاندیدای رد صلاحیت شده، آورده است:

«ظاهراً خبری در خروجی‌های مختلف منتسب به آن رسانه مبنی بر درگیری نماینده مردم غرب خراسان و رئیس هیأت عالی نظارت بر انتخابات استان با احدی از کاندیداهای رد صلاحیت شده جلوی درب هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات کشور قرار گرفته که از اساس کذب محض است.در خبر مذکور اتهامات عجیب و غریبی از طرف کاندیدای مذکور مطرح شده که حتماً از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.بدیهی است ورود به عرصه بررسی صلاحیت کاندیداها و حق‌مداری و سفارش‌ناپذیری بستر تهمت‌ها و فضاسازی‌های زیادی را علیه رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات استان فراهم می‌کند که ایشان به هیچ عنوان بنا ندارند تحت تأثیر جوسازی‌ها قرار گیرند، پس قانون مطبوعات لازم است این تکذیبیه را بر روی خروجی‌هایی که اصل خبر کذب را منتشر نموده‌اید نشر دهید، بدیهی است در هر صورت حق پیگیری قضایی همچنان برای ایشان محفوظ می‌باشد.»

رئیس سابق و عضو مستعفی شورای شهر سبزوار در دوره پنجم در گفت‌وگو با رسانه‌های محلی و فضای مجازی سبزوار گفته است: روز گذشته(۶خردادماه) برای اعتراض به رد صلاحیتم به دفتر هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات در تهران رفتم که جلو درب ورودی هیأت، علی‌اصغر عنابستانی را دیدم که به او گفتم: چه هیزم تری به شما فروختم که می‌خواهید ریشه من را بزنید. که عنابستانی در جوابم به گزارش رد شده اشاره کرده و او را هل داده است.کلمیشی همچنین مدعی شده که دلایل رد صلاحیتم را از طریق ارسال پیام در یکی از پیام‌رسان‌ها از عنابستانی خواستم، اما او پیامی حاوی شماره حساب شخصی خودش برای تهیه بسته‌های غذایی برای نیازمندان ارسال کرد.

رضایی: صندوق ملی صنعت نفت ایران را تشکیل می‌دهیم

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از طرح خود برای تشکیل صندوق ملی صنعت نفت ایران در دولت «اقدام و تحول» خبر داد.محسن رضایی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: ملی شدن نفت، یعنی اینکه مالکیت نفت و درآمدهایش متعلق به یکایک ملت باشد.رضایی افزود: عده‌ای، ملی شدن نفت را به دولتی شدن نفت، تقلیل دادند به طوری که در عمل مردم نقشی در مالکیت نفت و درآمدهای نفتی نداشته باشند.وی اظهار داشت: به ملت عزیز، سربلند و صبور ایران می‌گویم دولت «اقدام و تحول» که انشاء الله با رأی شما ملت عزیز ایران تشکیل می‌شود، صندوقی را که مالک نفت و گاز و فرآورده‌های نفتی و گازی است، تشکیل می‌دهد و ۳۰ درصد سهام آن را برای بهبود معیشت مردم مستقیماً به یکایک ایرانیان، ۴۰ درصد سهام را به تامین سرمایه‌گذاری‌های دولت در بخش‌های مختلف پیشرفت کشور و ۳۰ درصد سهام را برای نسل‌های آینده ایرانیان به صندوق توسعه ملی می‌دهد.انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در سه حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یک هزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

جلیلی: ۹۰ هزار میلیارد معوقات بانکی در دست ۱۱ نفر است

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با اشاره به برخی نابسامانی‌ها در نظام بانکی گفت: امروز در حالی که ۹۰ هزار میلیارد تومان از تسهیلات معوقه بانکی در اختیار ۱۱ نفر است، نیمی از مردم هیچ تسهیلاتی تاکنون دریافت نکرده اند و لذا ساماندهی این وضعیت نیازمند برنامه ریزی دقیق با زمان بندی مشخص است.

نظر ترقی درباره احتمال کناره‌گیری رئیسی به نفع جلیلی

فعال سیاسی اصولگرا درباره انتخابات ۱۴۰۰ نکاتی را بیان کرد.حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره احتمال کنار رفتن آیت الله رئیسی به نفع سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو گفت: اینها شایعاتی هستند که طرفداران سایر جریانات سیاسی نقل می‌کنند و واقعیت ندارد.او درباره آرایش این دوره از انتخابات گفت: مجموعا دو طیف جریان سیاسی اصلی کشور در این رقابت نماینده دارند و افراد مختلفی که در حوزه های گوناگون نظیر سیاست خارجی و اقتصاد تخصص دارند در این رقابت حضور داشته و این نشان می‌دهد که تفاوت گفتمان‌ها در این انتخابات مشهود است.ترقی با اشاره به انتقادات مطرح شده نسبت به عملکرد شورای نگهبان در بررسی صلاحیت ها افزود: این انتقاداتی که مطرح می‌شود خارج از وظایف شورای نگهبان است؛ زیرا آنها از شورای نگهبان انتظار این را دارند که موضوع مشارکت مردم را در نظر بگیرد، در حالی که این موضوعات اصلا به شورای نگهبان ارتباطی پیدا نمی‌کند. متاسفانه برخی هستند که اگر شورای نگهبان مر قانون را عمل کنند می‌گویند چرا و اگر به مر قانون عمل نکند و به مصلحت توجه کند هم می‌گویند که از کجا توان تشخیص مصلحت را یافته‌ای؟؛ شورای نگهبان صرفا بر اساس وظیفه خود عمل کرده و حال اینکه تاثیر این وظیفه در مشارکت چیست را نباید از شورای نگهبان مطالبه کرد.

جمله تاریخی آیت الله هاشمی بعد از عدم احراز صلاحیت توسط شورای نگهبان

جهانگیری روایتی از ماجرای ردصلاحیت شدن آیت الله هاشمی را مطرح کرد.اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در جمع روسای ستادهای انتخاباتی اش ضمن اعلام خاتمه فعالیت های این ستاد، خاطره ای را از ردصلاحیت شدن آیت الله هاشمی روایت کرد.وی گفت: همان شبی که خبر رد صلاحیت آقای هاشمی آمد، به من اطلاع داده شد که کار را تعطیل کردیم و فردای آن روز خدمت آقای هاشمی رسیدیم.وی با اشاره به اینکه آقای هاشمی آن روز جمله ای تاریخی به من گفتند، اظهار داشت: آقای هاشمی به من گفت که من همان هاشمی قبل از رد صلاحیت هستم و تصور نکنید که با رد صلاحیت، تغییری در ارتباط من با جمهوری اسلامی ایجاد می شود و ایشان سپس از ما خواستند که از روسای ستادها تشکر کنیم که همان روز عصر جلسه ای با حضور آقای هاشمی و روسای ستادها برگزار شد و همان جلسه پایان کار ستادها بود.

نوباوه: شورای نگهبان خوب عمل کرد

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: به هیچ وجه قبول ندارم که عدم احراز صلاحیت برخی از افراد در انتخابات ریاست‌جمهوری منجر به کاهش مشارکت شود.بیژن نوباوه در گفتگو با مهر، با تاکید بر اینکه نظر شورای نگهبان درباره صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری باید از سوی همه افراد مورد پذیرش قرار گیرد، گفت: هر کسی که قانون را قبول ندارد، در هر جایی که مشغول است باید از آنجا کنار برود.وی بیان کرد: جای تاسف است که آقایان در جایی که به نفعشان است، از قانون تمکین می‌کنند و در جایی که به ضررشان است، از قانون تبعیت نمی‌کنند. همه باید بدانند که هر قانونی بهتر از بی قانونی است.نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: عده‌ای می‌گویند که با عدم احراز صلاحیت برخی از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری میزان مشارکت مردم در انتخابات کاهش می‌یابد که سوال بنده از آنان این است که آیا میزان مشارکت مردم با حضور افراد صالح افزایش می‌یابد یا با حضور افراد ناصالح و ناکارآمد؟

فعال اصلاح‌طلب: رأی ندادن بازی در زمین تندروهاست

یک کنشگر سیاسی اصلاح‌طلب، گفت: وقتی رقبای مردم، یعنی جریان‌های اقتدارگرا تمام همت خود را صرف این کردند که مردم را از صندوق‌های رای دور کنند، ما باید همه تلاش‌مان را مصروف این کنیم که مردم را به پای صندوق رای برگردانیم.محمدصادق جوادی‌حصار در گفت‌وگو با ایلنا، در واکنش به ردصلاحیت‌های صورت گرفته در انتخابات ریاست جمهوری، هدف جریان اقتدارگرا از این اقدام و اینکه واکنش اصلاح‌طلبان نسبت به آن چه می‌تواند باشد؟، گفت: به‌نظر من با این شکل ردصلاحیت‌ها هدف آن‌ها کاملا مشخص است؛ برگزاری انتخابات به سمت مشارکت حداقلی و بعد از مشارکت حداقلی، تثبیت و تضمین پیروزی جریان اقتدارگرا و کاندیداهای مطلوب آ‌ن‌ها در انتخابات.وی افزود: از نظر من اصلاح‌طلب‌ها دو راه دارند؛ یا اینکه باز هم اکتفا کنند به اینکه با همین دو کاندیدایی اصلاح‌طلب یا نسبتا به آن‌ها نزدیک هستند و با حمایت از این دو نفر کاملا به مصاف آن جریان اقلیت بروند و اجازه ندهند که آن‌ها نقشه‌شان را عملی کنند و یا اینکه بازی بازدارنده انجام دهند؛ بازی بازدارنده هم به این معناست که کاری کنند که اتحاد و یکپارچگی میان آن اردوگاه محقق نشود.تحلیلگر سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه بیان داشت: به این معنا که تلاش‌ آن‌ها بر این متمرکز است که همه به نفع آقای رئیسی کنار بروند اما من تصور می‌کنم که بخش‌های اعتدالی این جریان که می‌توانستند کنار اصلاح‌طلبان بایستند و با این جریان کار کنند، اکنون می‌توانند برای اینکه نقش بازدارندگی ایفا کنند به سمت یک کاندیدای میانه بروند و اجازه ندهند که اهداف آن‌ها به راحتی محقق شود. یعنی اگر اصلاح‌طلبان تصمیم گرفتند در انتخابات شرکت نکنند، حداقل آن بخش اعتدالی حامی آقای روحانی بروند پشت سر یک آدمی مانند آقای مهرعلیزاده یا آقای همتی و اجازه ندهند که جریان مقابل بتواند با یک رأی خوب ریاست جمهوری را به دست آورد.

آقاتهرانی: افراد رد صلاحیت شده باید بروند خود را اصلاح کنند

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: نباید مردم را بترسانیم برای اینکه نظام زیر سوال برود، اینها راهش نیست، نظام به شما چنین اجازه ای نمی دهد، کمی تحملتان می کنند بعد هم جمعتان میکنند.«مرتضی آقا تهرانی»، نماینده مردم تهران و رییس کمیسیون فرهنگی مجلس، در گفت و گو با برنا در رابطه با لیست کاندیداهای ریاست جمهوری که توسط شورای نگهبان اعلام شد، گفت: شورای نگهبان طبق شرایطی که در نظر دارد باید لیستی از کاندیداهای دارای صلاحیت را از بین تعداد زیاد ثبت نامی ها، ارائه دهد. افراد برای حضور در عرصه شرایط خود را ارائه می دهند حال یا قبول می شوند یا رد. در هر جای دنیا، هر مدرسه، هر دانشگاه و یا اداره ای که پرونده فرد مورد قبول قرار نمیگیرد که نمی توان کافه را بهم زد! افراد باید بروند ایرادات خود را رفع کنند البته اگر دلایل رد شدن بی منطق و بی اساس باشد باید از حق خود دفاع کنند آن هم از راه قانونی، نه انکه یکدفعه بگوییم که تحریم می کنیم، یا بگوییم یک عده بچه هایمان را به خیابان ها می کشانیم، تا حقمان را بگیریم. دریک دوره شورای نگهبان ما را رد می کند در مقطعی هم شما را رد می کند، نباید که هر روز وسط خیابان با یکدیگر بجنگیم کجای دنیا به این صورت است؟

او ادامه داد: باید ببینیم این کار شورای نگهبان قانونی است یا خیر؟ اگر قانونی نیست بفرمایید، اگر هم قانونی است باید قاعده را پذیرفت. افراد رد صلاحیت شده باید بروند خود را اصلاح کنند اگر نقاط ضعفی دارند از طریق قانون آن را برطرف کنند. در سیاست، هدف وسیله را توجیه نمی کند برای اینکه به یک هدف مشخصی برسیم مثلا برای رئیس جمهور شدن، نمی توان به هر طریقی متوسل شد مثلاً برای رسیدن به هدف ریاست جمهوری اسلحه دست بگیرم و همه را بکشیم، این که نمی شود. یکی از ایرادهای ما به براداران و خواهران مجاهد خلقی که رد شدند این بود که در این کشور می گفتند هدف وسیله را توجیه می کند. نباید مردم را بترسانیم برای اینکه نظام زیر سوال برود، اینها راهش نیست، نظام به شما چنین اجازه ای نمی دهد، کمی تحملتان می کنند بعد هم جمعتان می کنند.

زاکانی: من رئیس‌جمهور شوم، آمریکا مجبور می‌شود تحریم‌ها را بردارد

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: بنده رئیس‌جمهور شوم، آمریکایی‌ها التماس می‌کنند و مجبور می‌شوند تحریم‌ها را بردارند زیرا آمریکا نیازمند بازگشت به برجام است.علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری با حضور در برنامه اینترنتی تبادل اظهار کرد: دو واحد ۹۵ متری در خیابان ایران تهران داریم و همسرم یک‌خانه ۷۵ متری در پردیسان قم دارد، کل دارایی ما همین است و چیزی غیر از این ندارم، خودرو هم ندارم.وی درباره درآمد ماهیانه اش گفت: درآمد هیات علمی به عنوان پزشک متخصص می گیرم؛ هیات علمی ها بالغ بر ۲۰ میلیون تومان می گیرند اما من میزان هزینه کرد برای زندگی ام یعنی ۴.۵ میلیون تومان برای هزینه‌های منزل به خانمم می دهم البته هزینه آب، برق، گاز و تلفن بر عهده من است. مابقی حقوق را صرف کار خیر و امور انقلابی می‌کنم.زاکانی درباره چگونگی هزینه کرد تبلیغات انتخاباتی توضیح داد: بنا ندارم تبلیغ پر هزینه کنم، پول هم داشتم هزینه نمی کردم؛ سال ۹۲ محضر رهبری رسیدم ایشان به بنده فرمودند کسی برای این فکرهایی که تو داری پولی نمی دهد از کجا پول می آوری؟ به ایشان گفتم که با خانمم و سه دخترم متعهد شدیم که خانه مان را برای تبلیغات بفروشیم که ایشان نهی کردند؛ رهبر انقلاب در خصوص تبلیغات در ۱۵ اردیبهشت ۹۲ چارچوب را فرمودند که بر اساس آن کارهایم را انجام می دهم بدین شکل که به مردم بگویم چه کارهایی می کنم و چه کارهایی نمی کنم، بر روی صداوسیما تمرکز کنم و نظرات را بیان کنم لذا تمام ظرفیت‌های انتخاباتی خود را بروی فضای مجازی و صداوسیما گذاشته‌ام.

ستاد حامیان اصلاح‌طلب و اعتدالی رئیسی تشکیل می‌شود

ستاد مردمی حامیان اصلاح طلب و اعتدالی حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم رئیسی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تشکیل می‌شود.به گزارش روابط عمومی حزب مردمی اصلاحات، با توجه به جلسه حجت الاسلام محمد زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات با علی نیکزاد رییس ستاد انتخابات سید ابراهیم رئیسی مقرر شد که ستاد اصلاح طلبان و اعتدالیون حامی رئیسی به ریاست حجت الاسلام زارع فومنی تشکیل شود.زارع فومنی در این جلسه اظهار داشت: با توجه به حضور مستقل و فراجناحی رئیسی به عرصه انتخابات تکلیف خود می‌دانیم تا از وی به عنوان فردی اصلاح گر برای حل مشکلات کشور عزیزمان حمایت کنیم.وی گفت: از کلیه اصلاح طلبان بزرگ ایران زمین و اعتدالیون دعوت می‌شود تا در این مقطع حساس از تاریخ کشورمان با حمایت از ابراهیم رئیسی گامی بلند در جهت حل مشکلات و تعالی ایران اسلامی برداریم.

تاجرنیا: نمی‌توانیم از همتی و مهرعلیزاده بخواهیم که انصراف دهند

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به نحوه احراز صلاحیت کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: بنده به عنوان یک فعال سیاسی انتظاری جز این از شورای نگهبان نداشتم و فکر می‌کنم کسانی که کنار رفتند و گفتند اعتراض نداریم، اعتراض نداشتنشان به معنی پذیرش نظر شورای نگهبان نیست، بلکه به منزله این است که هیچ انتظاری از شورای نگهبان با این دیدگاه نمی‌رفت.علی تاجرنیا در گفت‌و‌گو با ایلنا، در تحلیل رفتار متناقض شورای نگهبان در احراز صلاحیت افراد به نحوی که یک فرد را برای مجلس رد و برای ریاست جمهوری تائید می‌کند یا بالعکس، گفت: شورای نگهبان جمعی از افراد متعلق یک جریان سیاسی هستند که تصمیم‌گیری‌هایشان نیز بر مبنای منافع همان جریان سیاسی شکل می‌گیرد؛ بنابراین این که تصور کنید در شورای نگهبان ملاک‌هایی وجود دارد که بر اساس این ملاک‌ها افراد تایید یا رد شوند اشتباه است و انتظار داشتن ملاک مشخص از این افراد که معتقد به نظارت استصوابی هستند، انتظار بی‌جایی‌است.وی افزود: لذا بنده به عنوان یک فعال سیاسی انتظاری جز این از شورای نگهبان نداشتم و فکر می‌کنم کسانی که کنار رفتند و گفتند اعتراض نداریم، اعتراض نداشتنشان به معنی پذیرش نظر شورای نگهبان نیست، بلکه به منزله این است که هیچ انتظاری از شورای نگهبان با این دیدگاه نمی‌رفت.این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در واکنش به اعتراض رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو فقیه شورای نگهبان به روند احرازصلاحیت‌ها در حالی این شخص و بسیاری از معترضان امروز، در سال ۹۲ در خصوص رد صلاحیت مرحوم هاشمی رفسنجانی سکوت کردند، گفت: این مساله فقط شامل آقای آملی لاریجانی نمی ‌شود و همه جریان‌های سیاسی حتی جریان خط امام و اصلاح‌طلبی امروز از ابتدای پیروزی انقلاب در بخشی از بی‌عدالتی‌ها و تبعیض‌ها سهیم هستیم و در ادامه تا زمانی که تیغ نظارت استصوابی و رد صلاحیت‌ها خودمان را درگیر نکرده به آن توجه نمی کنیم.

همتی: چه زمانی بهتر از امروز برای حل همزمان دو پرونده تحریم و FATF است؟

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: آمده‌ام با صدای بلند از مخالفان بپرسم چه زمانی بهتر از امروز برای حل همزمان دو پرونده تحریم و FATF است.عبدالناصر همتی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: آمده‌ام با صدای بلند از مخالفان بپرسم چه زمانی بهتر از امروز برای حل همزمان دو پرونده تحریم و FATF است؟وی افزود: کارنامه‌ دو سال و نیم من تغییر سیاست‌های بانک مرکزی و پیشتازی در خنثی‌سازی تحریم بوده است.همتی اظهار داشت: برخلاف کاسبان سیاسی - اقتصادی تحریم، من آبرویم را گذاشتم تا در بدترین شرایط، روند حرکتی بانک مرکزی را اصلاح و از فروپاشی اقتصاد جلوگیری کنم.

مهرعلیزاده: میانگین سنی دولتم از ۴۵ سال عبور نمی‌کند

مهرعلیزاده، نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: میانگین سنی دولتم از ۴۵ سال عبور نمی‌کند. اعتماد به جوانان را پوست، گوشت و استخوان لمس کرده‌ام و به آن اعتقاد راسخ دارم؛ میانگین سنی دولت من از ۴۵ سال عبور نخواهد کرد. برای تامین کسری بودجه پول چاپ نخواهم کرد، اوراق مشارکت منتشر نمی‌کنم، خلع نقدینگی نخواهم کرد بلکه با حذف یارانه پنهان تورم را کنترل خواهم.

رضایی: صندوق ملی صنعت نفت ایران را تشکیل می‌دهیم

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از طرح خود برای تشکیل صندوق ملی صنعت نفت ایران در دولت «اقدام و تحول» خبر داد.محسن رضایی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: ملی شدن نفت، یعنی اینکه مالکیت نفت و درآمدهایش متعلق به یکایک ملت باشد.رضایی افزود: عده‌ای، ملی شدن نفت را به دولتی شدن نفت، تقلیل دادند به طوری که در عمل مردم نقشی در مالکیت نفت و درآمدهای نفتی نداشته باشند.وی اظهار داشت: به ملت عزیز، سربلند و صبور ایران می‌گویم دولت «اقدام و تحول» که انشاء الله با رأی شما ملت عزیز ایران تشکیل می‌شود، صندوقی را که مالک نفت و گاز و فرآورده‌های نفتی و گازی است، تشکیل می‌دهد و ۳۰ درصد سهام آن را برای بهبود معیشت مردم مستقیماً به یکایک ایرانیان، ۴۰ درصد سهام را به تامین سرمایه‌گذاری‌های دولت در بخش‌های مختلف پیشرفت کشور و ۳۰ درصد سهام را برای نسل‌های آینده ایرانیان به صندوق توسعه ملی می‌دهد.انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در سه حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یک هزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

قاضی‌زاده هاشمی: دولت‌های ما هیچ عُرضه‌ای ندارند

قاضی زاده هاشمی گفت: دولت های ما دولت نفتی هستند و هیچ عُرضه ای ندارند و یاد گرفتند نفت را بفروشند و هزینه بکنند. این دولت ها وابسته هستند به شیر نفت و یک دولت توزیع گر هستند نه تولید کننده. باید دولت را از شیرهای نفت جدا کنیم.امروز که پدیده رمز ارز را داریم از پانزده سال پیش باید دولت این اتفاق را پیش بینی می کرد و برای آن برنامه ریزی می کرد. پول ها رفته است حجم زیادی از نقدینگی آنجا خرج شده است و تعدادی زیادی از مردم درگیر این بازار هستند حالا ما تازه بخواهیم با مردم برخورد بکنیم ؟ دولت مردم دولتی آینده نگر خواهد بود

کاظم صدیقی: باید به انتخابات به چشم یک عبادت بنگریم

امام جمعه موقت تهران تأکید کرد که امروز جنگ سیاسی و اقتصادی داریم و مردم باید با حضور خود دشمن را مأیوس کرده و شخصی را انتخاب کنند که با مدیریت مشکلات کشور را حل کند.حجت الاسلام کاظم صدیقی در سخنان آدینه ای خود که از ویژه برنامه رادیویی «در ساحت حضور» پخش شد، با بیان اینکه امروز در آستانه یک آزمون بزرگ قرار داریم، گفت: ملت بزرگ، شهید پرور و انقلابی ایران در آستانه انتخابات قرار دارند و باید بدانند این انتخاب به منزله سپردن سرنوشت کشور به دست یک فرد است.وی اختیارات گسترده رییس جمهور را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: همه مسائل کشور اعم از سیاست، اقتصاد، امنیت، عمران، آبادانی، تولید و توزیع، بودجه کشور و مواردی از این دست به نوعی به ریاست جمهوری مرتبط می شود، از این رو باید در انتخاب آن دقت لازم را داشته باشیم.

وزیر احمدی‌نژاد: فصل جدیدی برای پیشرفت و حل مشکلات آغاز می‌شود

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی گفت: مردم مطمئن باشند که بعد از انتخابات فصل جدیدی برای پیشرفت کشور و حل مشکلات آغاز خواهد شد و مطالبات رهبر انقلاب که به نفع مردم و در جهت آبادی و پیشرفت کشور است انشالله با یک رئیس جمهور انقلابی؛ کارآمد و پرتلاش محقق خواهد شد.سید محمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی و وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشستی رادیویی درباره بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون عملکرد شورای نگهبان و انتخابات ۱۴۰۰ گفت: شورای نگهبان همیشه این رویه را داشته که براساس قانون صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری را بررسی می‌کرده و در این زمینه اهل مماشات نبوده است.وی افزود: چون ما یک نظام حزبی نداریم که یک آرایشی در افراد صورت بگیرد و در نهایت تعداد کمی وارد عرصه رقابت شوند در نتیجه ثبت نام های انتخابات ریاس جمهوری هم‌ همیشه زیاد و خارج از ضابطه و قاعده است.استاد دانشگاه تهران افزود: در انتخابات ریاست جمهوری چهره های زیادی احساس مسئولیت کردند و وارد عرصه شدند اما شورای نگهبان برای تایید آنها به اجماع نرسید، از این جهت؛ این اتفاق نباید بهانه‌ای باشد تا شخصیت هایی که ثبت نام کردند و صلاحیت آنها تایید یا احراز نشده را تخریب کنیم؛ مخصوصاً آنهایی که احساس مسئولیت کردند و قصد داشتند به جامعه خدمت کنند.وی اظهار داشت: از سویی نباید فکر کنیم از توان این افراد در جای دیگری در کشور نمی‌توان استفاده کرد زیرا خیلی از آنها ر مناصب دیگر می‌توانند منشا خدمات باشند.

کوهنوردی لاریجانی بعد از ردصلاحیتش

علی لاریجانی در پستی اینستاگرامی، فیلمی از کوهپیمایی صبحگاهی اش منتشر کرد.علی لاریجانی رییس پیشین مجلس در پستی اینستاگرامی، ویدئویی از کوهپیمایی صبحگاهی اش در دامنه های دماوند منتشر کرد. لاریجانی در این پست نوشت: کوه] دماوند چقدر قشنگه انصافاً…

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات 1400 شورای نگهبان محسن رضایی مجید شهریاری نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بسته ویژه خبری بسته خبری اخبار روز انتخابات 1400 شورای نگهبان محسن رضایی مجید شهریاری نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری صندوق ملی صنعت نفت ایران نماینده مردم تهران مجلس شورای اسلامی نظارت بر انتخابات میان دوره ای مجلس عدم احراز صلاحیت شورای نگهبان شورای اسلامی مورد توجه قرار احساس مسئولیت ۳۰ درصد سهام سیزدهمین دوره رد صلاحیت شده اقدام و تحول درصد سهام مالکیت نفت تشکیل می شود داشته باشند حجت الاسلام اصلاح طلبان پیشرفت کشور ملی شدن نفت آقای هاشمی رئیس جمهور باید بروند فعال سیاسی اصلاح طلب صلاحیت ها حل مشکلات آیت الله ملت عزیز خبر هایی خواهد شد برای حل همین دو خبر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۴۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی

مهرداد خدیر در عصرایران نوشت: سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به نامه‌ها و نظرات رییس جمهوری پیشین ایران درباره رد صلاحیت خود در انتخابات مجلس خبرگان رهبری سه جمله گفته: اول این که بررسی صلاحیت خبرگان رهبری با فق‌های شورای نگهبان است (یعنی به من که عضو حقوق‌دان هستم ربطی ندارد)، اما تأکید فق‌ها همواره بر اجرای قانون بوده است. دوم این که این حرف‌ها تازگی ندارد و سوم هم (به طعنه) این که وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست، اما وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند.

طبعا خود آقای حسن روحانی باید واکنش نشان دهد یا ندهد، اما چون مبنای استدلال و پاسخ آقای طحان نظیف اشکال دارد و وقتی به رییس جمهوری سابق که سال‌ها عضو خبرگان بوده این گونه پاسخ داده شده دیگران جای خود دارند ذکر چند نکته خالی از فایده نیست:

۱. سخن‌گوی شورای نگهبان سخن‎گوی نهاد شورای نگهبان است. درست است که ایشان عضو حقوق‌دان است و عضو فق‌ها نیست و طبعا در جلسات مربوطه نبوده، اما قرار نیست سخن‌گو تنها درباره موضوعاتی توضیح و پاسخ دهد که خود در آن‌ها نقش داشته باشد و از ایشان انتظار می‌رفت توضیح بدهد یا توضیح فق‌ها را منعکس کند یا بخواند. یا بگویند می‌پرسم و پاسخ می‌دهم یا شأن آقایان اجل از پاسخ گویی است ولو به هم لباس و عضو سابق همان مجلس طی دوره‌های متمادی و متوالی. یا به زبان ساده: همین است که هست. هر یک از این‌ها پذیرفتنی‌تر است تا این که من نبودم. کما این که سخن‌گوی قوه قضاییه هم آرای قضایی را صادر نکرده، ولی اطلاع رسانی می‌کند.

۲. این که تازگی ندارد نیز توجیه مناسبی نیست. خیلی از اتفاقات تازگی ندارد. اصلا در این مملکت چی تازگی دارد؟! با این حال تازگی نداشتن توجیه مناسبی نیست. تصور کنید سیل بیاید و مسوول مربوطه بگوید تازگی ندارد. یا جایی آتش بگیرد و بگویند تازگی ندارد!

۳. معلوم است که افراد به تایید صلاحیت خود ایراد نمی‌گیرند بلکه به رد خود انتقاد وارد می‌کنند. از آقای روحانی می‌توان انتقاد کرد که چرا همین حساسیت را در مقام رییس جمهوری در قبال رد نامزد‌های دیگر نشان ندادید، ولی نمی‌توان گفت چطور وقتی تایید شد خوب بود و حالا بد شد؟!

یک مثال چندش آور شاید به موضوع کمک کند. تصور کنید هر هفته به یک چلوکبابی مشخص مراجعه و چلوکباب میل می‌کنید. (فرض است وگرنه مگر هر هفته می‌شود رفت چلوکبابی؟!) در یکی از این دفعات، اما یک بال سوسک یا مگس مشاهده می‌کنید. گارسون محترم را صدا و اعتراض می‌کنید. آیا او می‌تواند بگوید شما که همیشه راضی بودید. چطور هفته‌های قبل اعتراض نکردید؟ خوب! در دفعات گذشته مشکلی نبود و حالا هست. حکایت حسن آقای روحانی نیز همین است. قبلا تایید می‌کردند. از نظر او باید این کار می‌شد.

این بار این کار را نکرده‌اند و اعتراض دارد. دانش‌آموز یا دانشجو اگر بابت نمره کم اعتراض کند آیا معلم و استاد می‌تواند بگوید چطور ثلث قبل یا ترم پیش نمره‌دهی من خوب بود، ولی حالا بد شده؟ پاسخ این است: بحث بر سر این ورقه در این ترم است نه ترم قبل و پار و پیرار. حالا آقای نظیف! بحث بر سر انتخابات ۱۴۰۲ است نه قبل از آن.

سخن‌گوی محترم شورای نگهبان البته می‌توانست بگوید: این نهاد صلاحیت عضو حقوق دان و قائم مقام سابق خود را هم رد کرده. (مرحوم سید رضا زواره‌ای) که صلاحیت دیگران را تایید می‌کرد و خود نیز دوبار کاندیدای ریاست جمهوری شده بود. رد صلاحیت رییس جمهور سابق و عضو پیشین خبرگان را این گونه ببینید به ویژه که حسن روحانی کاملا سیاسی است و می‌داند آن اتفاق بیش از آن که معطوف به گذشته باشد معطوف به آینده است.

دیگر خبرها

  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی درباره دلایل رد صلاحیتش
  • توضیحات مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب/ تشکیل سازمان «سپند» تأیید شد
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود